Evropský trh s vodíkem - Kocurková, Nela; Bolotov, Ilya; Šváb, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Téma vodíku jako nositele energie vyskytuje stále častěji. Napříč sektorem energetiky, průmyslu i dopravy se objevuje ambice pohánění obnovitelnými palivy, jelikož se společnost začala věnovat více tématu životní prostředí. Vodík je v tomhle ohledu podstatný, protože nezpůsobuje emise oxidu uhličitého. Díky tomu představuje významnou součást řešení, jak splnit cíl klimatické neutrality pro rok 2050 stanovený v Zelené dohodě pro Evropu.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses