Marketingová strategie společnosti Marks & Spencer - Bartuňková, Linda (2022)
Práce se věnuje kritickému zhodnocení marketingové strategie společnosti Marks & Spencer a porovnání vnímání (image) značky s identitou na českém trhu. Práce je rozčleněna do čtyř hlavních kapitol, kde první dvě se věnují přehledu aktuální literatury z oblasti marketingové strategie a řízení značky, další dvě kapitoly se věnují vlastnímu kritickému hodnocení marketingové strategie M&S včetně vlastního výzkumu. Zvolenou metodou výzkumu je kvantitativní dotazníkové šetření doplněné kvalitativními hloubkovými rozhovory. Je určeno vnímání značky na českém trhu, které je porovnáno s vnímáním ve Velké Británii a navržena jsou možná zlepšení.