Dopady pandemie COVID-19 na českou autorskou módu - Machová, Nikol (2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na českou autorskou módu a na dopady pandemie COVID-19, které ji mohly ovlivnit. Cílem bylo zjistit, zda pandemie způsobila zhoršení různých částí vybraných značek. Teoretická část je zaměřena na módní trh, jeho vývoj a rozdělení značek. Praktickou část tvoří vlastní kvalitativním výzkum, který proběhl formou polostrukturovaných a hloubkových rozhovorů.