Dopady pandemie COVID-19 na českou autorskou módu - Machová, Nikol; Procházka, Petr; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na českou autorskou módu a na dopady pandemie COVID-19, které ji mohly ovlivnit. Cílem bylo zjistit, zda pandemie způsobila zhoršení různých částí vybraných značek. Teoretická část je zaměřena na módní trh, jeho vývoj a rozdělení značek. Praktickou část tvoří vlastní kvalitativním výzkum, který proběhl formou polostrukturovaných a hloubkových rozhovorů.
Vedoucí práce: Petr Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses