Využití Fondu obnovy v ČR a státech EU s podobnou životní úrovní - Šrámová, Jitka; Hnát, Pavel, 1981-; Šváb, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce se zabývá aktuálním tématem Fondu obnovy, který je součástí nového dlouhodobého rozpočtu EU na období 2021-2027. Cílem práce je zhodnotit, jak Česká republika a státy Evropské unie s podobnou životní úrovní plánují využít finanční prostředky z Fondu obnovy. Práce je rozdělena do dvou hlavních kapitol. V první kapitole je porovnávána životní úroveň České republiky, Portugalska a Maďarska na základě vybraných indikátorů ve vztahu k aktivitám Fondu obnovy. Druhá kapitola se soustředí na podstatu Fondu obnovy a komparaci strategií České republiky, Portugalska a Maďarska při rozdělování obdržených finančních prostředků.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses