Medicínský turismus v Jižní Koreji - Nguyenová, Thu Thao (2022)
Medicínský turismus je v Asii rychle rostoucím fenoménem díky relativně dostupnějším cenám na léčbu. Zejména Jižní Korea se stala klíčovým hráčem v této oblasti díky moderním technologiím a vysoké kvalitě lékařské péče. Cílem bakalářské práce je zhodnotit, jaké přínosy má medicínský turismus pro Jižní Koreu a zhodnotit, jaký vliv má nastávající popularita země na příjezdový cestovní ruch země v oblasti medicínského turismu, zejména v oblasti plastických operací.