Medicínský turismus v Jižní Koreji - Nguyenová, Thu Thao; Petrů, Zdenka, 1953-; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Medicínský turismus je v Asii rychle rostoucím fenoménem díky relativně dostupnějším cenám na léčbu. Zejména Jižní Korea se stala klíčovým hráčem v této oblasti díky moderním technologiím a vysoké kvalitě lékařské péče. Cílem bakalářské práce je zhodnotit, jaké přínosy má medicínský turismus pro Jižní Koreu a zhodnotit, jaký vliv má nastávající popularita země na příjezdový cestovní ruch země v oblasti medicínského turismu, zejména v oblasti plastických operací.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses