Udržitelný rozvoj cykloturistiky v Praze a Středočeském kraji - Loder, David; Dvořák, Antonín; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Má bakalářská práce pojednává o problematice udržitelného rozvoje propojené s cykloturistikou a její infrastrukturou v Praze a Středočeském kraji. Hlavním cílem mé práce je podrobný popis a zhodnocení coučasného stavu cykloturistické infrastruktury. Cílem praktické části je analýza spokojenosti cyklistické veřejnosti se zmíněnou infrastrukturou. Teoretická část popisuje základní pojmy v oblastech udržitelného rozvoje i cykloturistiky, dále zkoumá provázanost mezi těmito dvěma tématy a následně se zaměřuje na cykloturistickou infrastrukturu a její jednotlivé složky. V praktické části je využita metoda dotazníkového šetření. Dotazník distribuovaný prostřednictím sociálnách sítí vyplnilo 297 respondentů.
Vedoucí práce: Antonín Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses