Přístupnost atraktivit pro znevýhodněné osoby v Českosaském Švýcarsku - Hrňová, Barbora; Chaloupková, Kateřina; Jarolímková, Liběna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce se zabývá tematikou přístupnosti atraktivit pro znevýhodněné osoby v oblasti Českosaského Švýcarska. Práce je rozčleněna na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je charakterizována daná oblast, zavedeny relevantní pojmy a v neposlední řadě se věnuje znevýhodněným osobám (PwD) a jejich překážkám při účasti na cestovním ruchu. V praktické části jsou pomocí analýzy zmapovány atraktivity dané oblasti a u nepřístupných atraktivit jsou navrženy možnosti k jejich zpřístupnění za použití nových technologií v cestovním ruchu. Sumarizace získaných poznatků poukázala na částečné zpřístupnění atraktivit pro PwD.
Vedoucí práce: Kateřina Chaloupková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses