Podnikatelský plán - Založení Espresso baru - Hůda, Jakub; Štěpánek, Petr; Levý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Hlavním cílem této bakalářské práce je vyhodnotit mnou vyhotovený záměr na založení espresso baru. Klíčovým nástrojem pro splnění stanoveného cíle je poté vypracování kvalitního podnikatelského plánu. V první části práce budou zmíněny veškeré všeobecné a vedlejší podmínky, které musí splňovat žadatel o živnostenské oprávnění. Dále bude tvořena hygienickými nároky, které jsou vyžadovány k otevření a provozu podniku v oblasti gastronomie. Samotný podnikatelský plán bude tvořit stěžejní část této práce. Tento plán se bude sestávat ze základního popisu podniku a podnikatelské příležitosti, marketingového plánu a v neposlední řadě také plánu finančního, ve kterém bude také navíc zmíněna a analyzována alternativa k živnostenskému podnikání. V samotném závěru práce bude shrnut celý průběh podnikatelského plánu a zároveň určeno, zdali bude finančně výhodné založení espresso baru nebo bude využito zmíněné alternativy.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses