Analýza managementu a marketingu turistické oblasti Pošumaví - Benešová, Martina; Vaníček, Jiří, 1944-; Jarolímková, Liběna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tématem této diplomové práce je analýza destinačního managementu a marketingu turistické oblasti Pošumaví. Cílem práce je zhodnotit turistickou oblast z pohledu destinačního managementu a marketingových aktivit, které provádí. Dále se práce zajímá o podporu krajské destinační společnosti. Analýza je provedena skrze zevrubné dotazníkové šetření mezi návštěvníky a potenciálními návštěvníky a zároveň skrze strukturované rozhovory se zástupci destinační společnosti a vedením města Horažďovice. Výstupy analýzy slouží jako podklad pro návrh cílených opatření, které mohou zefektivnit řízení a budoucí rozvoj turistické oblasti.
Vedoucí práce: Jiří Vaníček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses