Rusko-české kulturní standardy v pracovním prostředí - Kolářová, Veronika; Volfová, Jitka, 1982-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Diplomová práce se zabývá kulturou, interkulturní komunikací, teoriemi dimenzí kultur a kulturními standardy. Cílem práce je na základě metody kritických incidentů dle Alexandra Thomase v rámci komunikace na pracovišti identifikovat rusko-české a česko-ruské kulturní standardy, komparovat výsledky primárního výzkumu s teoretickými přístupy, popsat sféry vlivu daných kultur a formulovat doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Volfová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses