Obchodní podmínky z pohledu práva mezinárodního obchodu - Šamšová, Andrea; Houska, Daniel; Andreisová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Středem pozornosti této bakalářské práce jsou obchodní podmínky z pohledu práva mezinárodního obchodu. První část se zabývá samotnou definicí obchodních podmínek a jejich právní úpravou v České republice. Bakalářská práce se zaměřuje na podrobné vymezení vybraných právních úprav obchodních podmínek a dále se zabývá odlišnostmi mezi jednotlivými právními úpravami používaných při mezinárodních transakcí. Nezbytnou součástí této bakalářské práce je taktéž problematika kolize obchodních podmínek a jejich následné řešení.
Vedoucí práce: Daniel Houska
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses