Soudobá zahraniční politika Íránu - Antonín, Adam (2022)
V práci popisuji jakými způsoby sankce ovlivňují soudobou zahraniční politiku Íránu. Zaměřuji se zejména na proces obcházení sankcí a jaké limity jsou limity sankcí. V teoretické části popisuji jednotlivé druhy sankcí a způsoby jejich prosazovaní. V empirické části poté, jakými způsoby Írán sankce obchází.