Soudobá zahraniční politika Íránu - Antonín, Adam; Weinfurter, Jaroslav; Eberle, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
V práci popisuji jakými způsoby sankce ovlivňují soudobou zahraniční politiku Íránu. Zaměřuji se zejména na proces obcházení sankcí a jaké limity jsou limity sankcí. V teoretické části popisuji jednotlivé druhy sankcí a způsoby jejich prosazovaní. V empirické části poté, jakými způsoby Írán sankce obchází.
Vedoucí práce: Jaroslav Weinfurter
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses