Analýza úrovní konceptu Smart City u hlavních měst zemí V4 - Liubka, Anastasiia; Prchal, Vojtěch; Rod, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Bakalářská práce se zabývá analýzou implementace konceptu Smart City v hlavních městech zemí Visegrádské čtyřky. Cílem práce je vymezit problemati-ku konceptu Smart City a podle toho zhodnotit relativní úroveň Smart City ve zvolených městech pomocí komparativní analýzy. K naplnění cíle je použit pre-dikční model, vytvořený na základě historických dat, který umožňuje zjistit trendy měst zemí V4. Výsledkem bakalářské práce je kritické zhodnocení rela-tivní úrovně implementace konceptu Smart City v hlavních městech zemí V4 a doporučení konkrétních chytrých řešení pro nejhůře vyvinuté oblasti v jednotlivých městech.
Vedoucí práce: Vojtěch Prchal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses