Případová studie komunikace České jezdecké federace v průběhu koronavirové krize - Hejhalová, Barbora (2022)
Tato bakalářská práce se věnuje komunikaci České jezdecké federace během koronavirové krize, která byla často kritizována jejími členy. Cílem práce je identifikovat chyby v komunikaci České jezdecké federace (ČJF) v průběhu koronavirové krize a navrhnout doporučení pro zlepšení komunikace mezi federací a jejími členy. Výzkumná část práce se zaměřuje na kvalitativní výzkum publikovaných článků, které se týkají České jezdecké federace v době koronavirové krize pomocí obsahové analýzy s otevřeným kódováním. Další části výzkumu jsou tvořeny rozhovory s různými stakeholdery ČJF, aby byl zjištěn komplexní obraz situace. Z výsledků vyplývá, že komunikace České jezdecké federace nebyla na tak špatné úrovni, jak ji někteří členové vnímali. Výstupem jsou doporučení, jak zlepšit komunikaci nejen se členy, ale též uvnitř federace. Tato doporučení jsou přínosem pro nově zvolené vedení federace.