Analýza personální práce - Mikšovská, Klára (2010)
Cílem této bakalářské práce je analýza personální práce Ochranného svazu autorského v Praze. Na základě poznatků, získaných z odborných publikací, jsou identifikovány přednosti a nedostatky personalistiky v organizaci a navrženy postupy ke zlepšení současné situace.