Analýza personální práce - Mikšovská, Klára; Šikýř, Martin, 1974-; Paulů, Lukáš J; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce je analýza personální práce Ochranného svazu autorského v Praze. Na základě poznatků, získaných z odborných publikací, jsou identifikovány přednosti a nedostatky personalistiky v organizaci a navrženy postupy ke zlepšení současné situace.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses