Získávání a výběr zaměstnanců - Klementová, Nikol (2010)
Cílem bakalářské práce je analyzovat proces získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Hachette Filipacchi 2000 s.r.o., porovnat zjištěné skutečnosti s teoretickými východisky, identifikovat přednosti a nedostatky v této oblasti personální práce a pokusit se navrhnout lepší řešení.