Získávání a výběr zaměstnanců - Klementová, Nikol; Šikýř, Martin, 1974-; Kuřetová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem bakalářské práce je analyzovat proces získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Hachette Filipacchi 2000 s.r.o., porovnat zjištěné skutečnosti s teoretickými východisky, identifikovat přednosti a nedostatky v této oblasti personální práce a pokusit se navrhnout lepší řešení.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zaměstnanci; bakalářské práce; employees; bachelor's theses