Rozbor systému vzdělávání ve společnosti Delphi Packard Electric - Chlupová, Petra (2010)
Tato bakalářská práce pojednává o způsobu vzdělávání zaměstnanců. V teoretické části je popsán lidský kapitál a lidské zdroje, rozebrán postup při systematickém vzdělávání a zmíněny nejběžnější používané metody. V rámci praktické části je popsán postup vzdělávání u konkrétní firmy Delphi Packard Electric. Pro ověření teorie bylo vypracováno dotazníkové šetření mezi zaměstnanci. Závěrem je zmíněna i finanční krize a její vliv na snižování nákladů v oblasti vzdělávání. I v této části byl proveden průzkum situace mezi firmami.