Rozbor systému vzdělávání ve společnosti Delphi Packard Electric - Chlupová, Petra; Němec, Otakar; Silná, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce pojednává o způsobu vzdělávání zaměstnanců. V teoretické části je popsán lidský kapitál a lidské zdroje, rozebrán postup při systematickém vzdělávání a zmíněny nejběžnější používané metody. V rámci praktické části je popsán postup vzdělávání u konkrétní firmy Delphi Packard Electric. Pro ověření teorie bylo vypracováno dotazníkové šetření mezi zaměstnanci. Závěrem je zmíněna i finanční krize a její vliv na snižování nákladů v oblasti vzdělávání. I v této části byl proveden průzkum situace mezi firmami.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; lidský kapitál; bakalářské práce; human capital; bachelor's theses