Analýza zaměstnaneckých výhod ve vybrané společnosti - Valderová, Lenka (2010)
Cílem této práce je seznámení s motivací, zaměstnaneckými výhodami a možnostmi jejich poskytování. Dalším krokem bude analýza poskytovaných zaměstnaneckých výhod ve zvolené společnosti, za účelem zjištění, zda společnost aplikuje teoretické znalosti poskytování zaměstnaneckých výhod do praxe ke spokojenosti svých zaměstnanců.