Analýza zaměstnaneckých výhod ve vybrané společnosti - Valderová, Lenka; Šikýř, Martin, 1974-; Kuřetová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce je seznámení s motivací, zaměstnaneckými výhodami a možnostmi jejich poskytování. Dalším krokem bude analýza poskytovaných zaměstnaneckých výhod ve zvolené společnosti, za účelem zjištění, zda společnost aplikuje teoretické znalosti poskytování zaměstnaneckých výhod do praxe ke spokojenosti svých zaměstnanců.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zaměstnanecké výhody; motivace; bakalářské práce; employee fringe benefits; motivation (psychology); bachelor's theses