Analýza personálních činností v malém podniku - Kováčová, Helena (2010)
Cílem bakalářské práce je provést analýzu nejdůležitějších personálních činností v konkrétním malém podniku, následně porovnat výsledky s teoretickými znalostmi a případně navrhnout možná zlepšení nebo změny. Mezi nejdůležitější personální činnosti patří personální plánování, analýza pracovních míst, získávání a výběr zaměstnanců, adaptace zaměstnanců, hodnocení zaměstnanců, motivace, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Informace použité v praktické části práce byly získány při rozhovorech s vedoucími zaměstnanci podniku a z poskytnutých interních materiálů.