Analýza personálních činností v malém podniku - Kováčová, Helena; Kuřetová, Jana; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem bakalářské práce je provést analýzu nejdůležitějších personálních činností v konkrétním malém podniku, následně porovnat výsledky s teoretickými znalostmi a případně navrhnout možná zlepšení nebo změny. Mezi nejdůležitější personální činnosti patří personální plánování, analýza pracovních míst, získávání a výběr zaměstnanců, adaptace zaměstnanců, hodnocení zaměstnanců, motivace, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Informace použité v praktické části práce byly získány při rozhovorech s vedoucími zaměstnanci podniku a z poskytnutých interních materiálů.
Vedoucí práce: Jana Kuřetová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses