Odměňování a motivace pracovníků skladu firmy Hennlich v Litoměřicích - Přeučil, Adam (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá oblastí lidských zdrojů. Cílem práce je analýza systému motivace a odměňování zaměstnanců skladu v průmyslovém podniku Hennlich Industrietechnik. V teoretické části jsou definovány pojmy motivace, pracovní motivace a faktory ovlivňující motivaci. Dále jsou zde popsány koncepty motivace, způsoby tvorby mzdy a další formy odměňování. Praktická část analyzuje metody motivace a odměňování v podniku. K analýze metod byl použit i dotazník pro zaměstnance. Na základě výsledků jsou předloženy návrhy zlepšení v analyzovaných oblastech. Navrhnuté zlepšovací návrhy lze aplikovat ve všech průmyslových podnicích.