Odměňování a motivace pracovníků skladu firmy Hennlich v Litoměřicích - Přeučil, Adam; Kuřetová, Jana; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá oblastí lidských zdrojů. Cílem práce je analýza systému motivace a odměňování zaměstnanců skladu v průmyslovém podniku Hennlich Industrietechnik. V teoretické části jsou definovány pojmy motivace, pracovní motivace a faktory ovlivňující motivaci. Dále jsou zde popsány koncepty motivace, způsoby tvorby mzdy a další formy odměňování. Praktická část analyzuje metody motivace a odměňování v podniku. K analýze metod byl použit i dotazník pro zaměstnance. Na základě výsledků jsou předloženy návrhy zlepšení v analyzovaných oblastech. Navrhnuté zlepšovací návrhy lze aplikovat ve všech průmyslových podnicích.
Vedoucí práce: Jana Kuřetová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; pracovní motivace; bakalářské práce; employee motivation; bachelor's theses