Komunikační strategie společnosti s.Oliver - Setikovská, Irena; Postler, Milan, 1960-; Šámalová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce se zabývá analýzou komunikační strategie firmy působící v módním průmyslu. Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat klíčové prvky komunikační strategie společnosti s.Oliver a navrhnout adekvátní změny. V teoretické části jsou vymezeny pojmy z oblasti marketingu a marketingových komunikací s důrazem na komunikační mix a komunikační strategii. Praktická část zahrnuje představení společnosti s.Oliver a zaměřuje se na samotnou analýzu klíčových prvků její komunikační strategie na základě SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses