Získávání a výběr zaměstnanců - Nevšímalová, Eva (2010)
Cílem bakalářské práce je analyzovat a vyhodnotit proces získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti Baumit s r.o. Prozkoumat a posoudit jaké zásady a metody získávání a výběru zaměstnanců se ve společnosti používají a pokusit se navrhnout případné změny a zlepšení.