Získávání a výběr zaměstnanců - Nevšímalová, Eva; Kuřetová, Jana; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem bakalářské práce je analyzovat a vyhodnotit proces získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti Baumit s r.o. Prozkoumat a posoudit jaké zásady a metody získávání a výběru zaměstnanců se ve společnosti používají a pokusit se navrhnout případné změny a zlepšení.
Vedoucí práce: Jana Kuřetová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses