Komparace metod výběru zaměstnanců ve vybraných organizacích - Kozyr, Darya (2010)
Cílem této bakalářské práce je na základě teorií provést analýz získávání a výběrů pracovníků v běloruském podniku. Nejdřív jsem se zabývala systémem získávání pracovníků a porovnala jsem teoretické znalosti se systémem v běloruské společnosti "ParusTorgServis AMŽ". Totéž jsem udělala i s výběrem pracovníků. Posléze jsem zhodnotila nedostatky a přednosti tohoto systému a pak se snažila pomoci s tím, co společnost dělá špatně a navrhnout lepší řešení.