Komparace metod výběru zaměstnanců ve vybraných organizacích - Kozyr, Darya; Němec, Otakar; Beroušek, Petr, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce je na základě teorií provést analýz získávání a výběrů pracovníků v běloruském podniku. Nejdřív jsem se zabývala systémem získávání pracovníků a porovnala jsem teoretické znalosti se systémem v běloruské společnosti "ParusTorgServis AMŽ". Totéž jsem udělala i s výběrem pracovníků. Posléze jsem zhodnotila nedostatky a přednosti tohoto systému a pak se snažila pomoci s tím, co společnost dělá špatně a navrhnout lepší řešení.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; Bělorusko; bakalářské práce; Belarus; bachelor's theses