Mobilní bankovnictví v ČR a ve světě a jeho vývoj - Matoušek, Dominik; Matuštík, Ondřej; Exnarová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato bakalářská práce se pokouší podat čtenáři ucelený a aktuální pohled na problematiku mobilního bankovnictví. Dále je čtenář seznámen s aktuální nabídkou na českém trhu, která je následně vyhodnocena. Závěrem mé práce bude pojednání o odhadu budoucího vývoje. Práce se skládá z celkem pěti částí. V první části je čtenář uveden do problematiky a seznámen s historickým vývojem této bankovní služby. Po nastínění historie je čtenáři předložen výčet obecných vlastností, které jsou pro větší přehlednost rozděleny na kladné a záporné. V následující kapitole je čtenář seznámen s nabízenou funkcionalitou a jejím rozčleněním. Ve třetí části práce je uveden rozbor jednotlivých forem mobilního opatření a následuje kapitola zabývající se bezpečností a potencionálními hrozbami. Poslední částí této práce je analýza nabízených služeb s následným vyhodnocením.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses