Proměny stranického systému ve Venezuele a jeho perspektivy - Rey, Martin; Dvořáková, Vladimíra, 1957-; Němec, Jan, 1980 srpen 23.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce analyzuje proměny novodobého stranického systému ve Venezuele po roce 1945. Zaměřuje se především na významné roky 1993 a 1998, kdy stranický systém zaznamenal výrazné změny a snaží se najít odpovědi na otázky proč k těmto změnám došlo.
Vedoucí práce: Vladimíra Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; Venezuela; diplomové práce; Venezuela; master's theses