Význam regionální gastronomie v jižních Čechách - Mužíková, Jana; Mlejnková, Lena; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zabývá gastronomií v cestovním ruchu se zvláštním zaměřením na turistický region jižní Čechy. Zaměřuje se především na typické jihočeské pokrmy, významné regionální potravinářské firmy a na místní gastronomické akce. Praktická část analyzuje současný stav nabídky regionální gastronomie a povědomí místních obyvatel o jihočeské kuchyni.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cestovní ruch; gastronomie; bakalářské práce; tourism; gastronomy; bachelor's theses