Zahraniční zadlužení zemí EU v kontextu světové hospodářské krize (vývoj v letech 2007 až 2009) - Střecha, Michal; Karpová, Eva; Steinmetzová, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tuto práci lze rozdělit na 3 základní části. První část je teoretická a analyzuje důvody a možnosti vzniku zahraničního zadlužení. Druhá část se zabývá světovou finanční a hospodářskou krizí, především s ohledem na region EU. Třetí část je analytická a zkoumá se v ní konkrétní stav zahraničního zadlužení zemí EU.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses