Metodika OpenUP - Kocura, Petr; Buchalcevová, Alena, 1958-; Balada, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem této bakalářské práce je srozumitelný a jasný popis metodiky OpenUP a křížové odkazy v kapitolách mezi jednotlivými metodickými prvky. Pro jejich splnění je využita metoda studia veškerých odborných zdrojů, zejména metodiky. Hlavním přínosem této práce je srozumitelně a jasně popsaná metodika v češtině a křížové odkazy mezi jednotlivými metodickými prvky. Tyto odkazy jsou uvedeny i souhrnně v přílohách. Čtenář je nejprve seznámen s metodikou OpenUP (z čeho se skládá, co nabízí) a poté je podrobně popsán životní cyklus metodiky, praktiky a role s velkým důrazem na křížové odkazy.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses