Vliv geografické polohy na hospodářský vývoj - Urbanová, Zuzana; Vošta, Milan, 1962-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá otázkou, zda může geografická poloha a z ní vyplývající přírodní podmínky ovlivnit hospodářský vývoj států. Různé geografické prostředí nabízí různé podmínky pro vývoj lidské společnosti a pro celkový hospodářský vývoj. Práce se zaměřuje především na vliv podnebí, vody a nerostných surovin na hospodářský vývoj států.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; geografická poloha; bakalářské práce; geographical position; bachelor's theses