Determinanty ekonomického vývoje Číny lze již dnes hovořit o jednom z hlavních center světové ekonomiky? - Charvátová, Veronika; Cihelková, Eva, 1952-; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce rozebírající historické, vnitřní a vnější determinanty ekonomicko-sociálního rozvoje Číny. Zaměřuje se na procesy probíhající v čínské populaci a zkoumá postavení Číny v mezinárodním obchodu a členství Číny v mezinárodních organizacích.
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Čína; mezinárodní obchod; světová ekonomika; bakalářské práce; China; international trade; world economics; bachelor's theses