Nový regionalismus ve vnějších vztazích Brazílie - Chvátalová, Kristýna; Hnát, Pavel, 1981-; De Castro, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
V této bakalářské práci se zaměřuji na analýzu vnějších vztahů Brazílie. Hlavním cílem je zjištění, s jakými státy nejvíce obchoduje a se kterými má uzavřené významné obchodní dohody a na základě výsledků tyto partnery porovnat. K dosažení tohoto cíle jsem využívala nejrůznějších statistik z oficiálních webových stránek organizací ALADI, Světové obchodní organizace - WTO, Konference pro obnovu a rozvoj - UNCTAD a ze stránek brazilského Ministerstva pro vývoj, průmysl a zahraniční obchod - Ministerio do Desenvolvimento, Indústria e Comércio Exterior.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Brazílie; bakalářské práce; Brasil; bachelor's theses