Finanční analýza - Verflová, Pavla; Bokšová, Jiřina, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem této bakalářské práce je detailní finanční analýza Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. V první části jsou popsány teoretické metody a postupy finanční analýzy. Druhá část je zaměřena na charakteristiku a hospodaření nemocnice. V následující poslední části jsou metody a ukazatelé finanční analýzy použity v praxi.
Vedoucí práce: Jiřina Bokšová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; nemocnice; analýza; bakalářské práce; hospitals; analysis; bachelor's theses