Tvorba poznávacího zájezdu do vybrané destinace - Čambálová, Lucie; Petrů, Zdenka, 1953-; Herget, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této bakalářské práce bylo vytvořit netradiční, cenově příznivý poznávací zájezd, kde aktivní poznávání Thajska denně střídá odpočinek u moře. Pobytová místa jsou zvolena v netradiční kombinaci, jakou v současné době žádná cestovní kancelář nenabízí. Zájezd je dále charakteristický vhodnou kombinací služeb letecké, silniční a vodní dopravy a zajímavými výlety, které jsou v ceně zájezdu. Bakalářská práce je rozčleněna na dvě hlavní kapitoly. První kapitola je věnována vymezení základních pojmů, které je nutné dobře pochopit pro následnou orientaci v práci. Druhá kapitola se již zabývá samotnou tvorbou poznávacího zájezdu do Thajska. V závěru práce je posouzeno, jak se stanovený cíl podařilo splnit a přílohy doplní jednotlivé kapitoly o fotografie, tabulky a další důležité informace.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; Thajsko; bakalářské práce; Thailand; bachelor's theses