Strukturální fondy EU regionální operační program Jihovýchod ČR - Póla, Alexandr (2010)
Cílem práce je představit regionální a strukturální politiku Evropské unie, její vývoj, principy i fondy, kterými je poskytována pdopora. V závěru práce jsou uvedeny konkretní příklady čerpání prostředků z těchto fondů.