Strukturální fondy EU regionální operační program Jihovýchod ČR - Póla, Alexandr; Adámková, Vlasta; Formanová, Věra, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem práce je představit regionální a strukturální politiku Evropské unie, její vývoj, principy i fondy, kterými je poskytována pdopora. V závěru práce jsou uvedeny konkretní příklady čerpání prostředků z těchto fondů.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; dotace; bakalářské práce; subsidies; bachelor's theses