Péče o zaměstnance v Lázních Poděbrady, a. s. - Vidmanová, Šárka (2010)
Bakalářská práce se zabývá péčí o zaměstnance. První část je zaměřena na teoretický popis činností spadajících do této oblasti a na některé právní předpisy, které s nimi souvisí. Druhá, praktická, část popisuje a hodnotí provádění těchto činností v podniku Lázně Poděbrady a obsahuje návrhy ke zlepšení. V závěru jsou uvedeny výsledky šetření spokojenosti zaměstnanců s pracovním prostředím.