Péče o zaměstnance v Lázních Poděbrady, a. s. - Vidmanová, Šárka; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Kleibl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce se zabývá péčí o zaměstnance. První část je zaměřena na teoretický popis činností spadajících do této oblasti a na některé právní předpisy, které s nimi souvisí. Druhá, praktická, část popisuje a hodnotí provádění těchto činností v podniku Lázně Poděbrady a obsahuje návrhy ke zlepšení. V závěru jsou uvedeny výsledky šetření spokojenosti zaměstnanců s pracovním prostředím.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; pracovní prostředí; bakalářské práce; work environment; bachelor's theses