Produkty cestovního ruchu v regionech ČR (Jihomoravský kraj) - Krajíčková, Ivana; Jarolímková, Liběna; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat nabídku produktů cestovního ruchu v Jihomoravském kraji a zjistit, zda kraj využívá všechen svůj potenciál pro jejich tvorbu. V práci je také zhodnocena stávající produktová nabídka kraje ve vztahu s potenciálem a ve vztahu s poptávkou. V závěru práce jsou představeny návrhy tří produktů, které by mohly přitáhnout potenciální návštěvníky do Jihomoravského kraje.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses