Efektivní využití Rational Team Concert při vývoji softwaru - Tůma, Pavel; Buchalcevová, Alena, 1958-; Pavlíček, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Bakalářská práce se věnuje nástroji Rational Team Concert (dále jen RTC), který je určen pro podporu týmové práce na projektech. Hlavním cílem práce je identifikovat a popsat nejdůležitější případy užití (Use case) nástroje. Práce je rozdělena do dvou částí. V té první je popsán samotný nástroj, jeho vlastnosti, funkcionalita a přínosy. Dále instalace a konfigurace nástroje, které byly potřeba pro účely této práce a sestavení scénářů. V druhé části jsou popsány scénáře případů užití v rámci webového klienta RTC a vývojového nástroje Eclipse. Případy užití jsem ve webovém klientu rozdělil podle druhu aktéra, na administrátora a klasického uživatele, který je administrátorem vytvořen a má tak omezená práva. Pro větší přehlednost je ke každému aktérovi přiřazen diagram posloupnosti scénářů, který znázorňuje jejich činnosti v rámci popisovaných klientů RTC. Jednotlivé kroky scénářů jsou znázorněny v tabulkách, které jsou nezřídka doplněny obrázky (screenshoty) tak, aby byla zajištěna přehlednost a názornost.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses